ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Loungekalusteet

439 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
13
Sivu 1/13

Loungekalusteet - rentoutumiseen ja nautiskeluun puutarhassa

Tutustu loungekalusteiden valikoimaamme ja luo viihtyisä ja mukava ulkoilmaympäristö rentoutumiseen. Olitpa sitten etsimässä aurinkotuolia, mukavaa loungesohvaa tai tyylikästä ulkokahvipöytää, meillä on jotakin, joka sopii tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Loungekalusteillamme voit nauttia auringosta, lukea kirjaa tai vain rentoutua ystävien ja perheen kanssa puutarhassa.

Suositut tuotemerkit

Mitä tulee ottaa huomioon loungekalusteita valittaessa?

Loungekalusteita valittaessa on tärkeää miettiä mukavuutta ja toiminnallisuutta. Hyvän loungekalusteen tulisi olla ergonomisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja tukea, samalla kun sen tulee olla kestävä ja vankka kestämään ulkoilmaolosuhteita ja sääolosuhteita. Loungekalusteita valitessasi on tärkeää miettiä puutarhasi kokoa, tyyliä ja sitä, miten aiot käyttää kalusteita. Jos sinulla on pienempi puutarha, aurinkotuoli tai pieni sohva voi olla täydellinen valinta rentouttavan nurkkauksen luomiseen. Jos sinulla on enemmän tilaa, voit harkita lisää istumapaikkoja tai ulkopöytiä suuremman ulkolounge-alueen luomiseksi.

Loungekalusteiden valikoimamme sisältää erilaisia tyylejä ja materiaaleja, moderneista ja minimalistisista perinteisempiin ja rustiikkisiin vaihtoehtoihin. Tarjoamme myös kalusteita eri väreissä ja kuoseissa, jotta löydät jotakin, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja makuusi.

Kuinka huoltaa loungekalusteitani?

Loungekalusteiden pitämiseksi huippukunnossa on tärkeää huolehtia niistä säännöllisesti. Materiaalista riippuen voi olla tarpeen erilaisia huolto-ohjeita, mutta yleensä on hyvä idea puhdistaa ja suojata kalusteet sääoloilta, kun niitä ei käytetä

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB