ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Ulkokalusteet & Puutarhakalusteet/Pöytä ulkokäyttöön

Pöytä ulkokäyttöön

463 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
13
Sivu 1/13

Ulkopöydät - suuret ja pienet 

Valikoimamme ulkopöytiä kattaa kaiken pienistä ja käytännöllisistä pöydistä parvekkeelle suuriin ruokapöytiin puutarhajuhliin. Ulkokalusteiden tulisi olla sekä toiminnallisia että kauniita, eivätkä ulkopöydät ole poikkeus. Laajan tyylivalikoiman ja kokojen ansiosta olemme varmoja, että löydät ulkopöydän, joka sopii täydellisesti puutarhaasi tai patiollesi. 

Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja ulkopöytiimme, mukaan lukien puu, metalli, muovi ja lasi. Riippumatta materiaalimieltymyksistäsi, meillä on ulkopöytiä, jotka ovat sekä kestäviä että säänkestäviä ulkoympäristöä varten. Valikoimassamme ulkopöytiä on saatavilla useissa eri tyyleissä, moderneista ja minimalistisista rustiikkisiin ja viehättäviin, joten voit löytää pöydän, joka vastaa henkilökohtaista tyyliäsi. 

Ulkopöydän valinta 

Valikoimamme ulkopöytiä sisältää myös käytännöllisiä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ulkoympäristöstäsi nauttimisen helpommaksi. Tavallisten ruokapöytien lisäksi tarjoamme myös bistro-pöytiä ja sivupöytiä, jotka ovat täydellisiä rentoon kahvihetkeen tai lisätilaksi tavaroiden asettamiseen. Ulkopöytämme ovat saatavilla myös eri kokoisina, joten voit löytää pöydän, joka sopii täydellisesti patiollesi. 

Olitpa etsimässä ulkopöytää rentoon kahvihetkeen tai suurta pöytää suureen puutarhajuhlaan, voit luottaa siihen, että valikoimamme ulkopöytiä vastaa tarpeitasi. Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä unelmiesi ulkopöytä ulkoympäristöösi. 

Mikä materiaali on paras ulkopöydälleni? 

Se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Puu on erittäin suosittu ja luonnollinen kalustemateriaali, joka tarjoaa lämpimän ja kutsuvan tunnelman, kun taas metalli tarjoaa modernin ja minimalistisen tunnelman. Muovi ja lasi ovat käytännöllisiä ja helppohoitoisia vaihtoehtoja, jotka eivät vaadi yhtä paljon huoltoa kuin esimerkiksi puupöytä. Tärkeintä on valita materiaali, joka on kestävä ja säänkestävä ulkoympäristöä varten. 

Kuinka ylläpidän ulkopöytääni? 

Ulkopöytien ylläpito riippuu pöydän materiaalista. Puupöytien kohdalla suositellaan säännöllistä pesua ja öljyämistä pöydän suojaamiseksi säältä ja tuulelta. Metallipöydät voivat ruostua, joten ne on suojattava pinnoitteella tai pintakäsittelyllä. Muovi- ja lasipöydät ovat helppohoitoisia ja ne voidaan yksinkertaisesti puhdistaa kostealla liinalla. On tärkeää lukea valmistajan hoito-ohjeet erityisesti ulkopöydällesi. 

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB