ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Valaistus/Valaisimet/Lampunvarjostimet

Lampunvarjostimet

Lampunvarjostin luo tunnelmaa huoneeseen ja sen vaihtaminen on helppo tapa sisustuksen piristämiseen. Täältä löydät runsaasti eri kokoisia, värisiä ja eri materiaaleista valmistettuja lampunvarjostimia, joista voit valita mieleisesi.
358 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
10
Sivu 1/10

Lampunvarjostin uudistaa sisustuksesi

Jos haluat muuttaa kotisi ilmapiiriä ja sisustusta, on lampunvarjostimen vaihtaminen siihen helppo keino. Varjostimen väri, materiaali ja malli vaikuttavat siihen, millainen huoneen tunnelmasta tulee. Lampunvarjostin on erinomainen tapa muuttaa esimerkiksi makuuhuoneen, olohuoneen tai keittiön sisustusta.

Yhdistä lampunvarjostimesi johonkin valikoimamme tyylikkääseen lampunjalkaan, jotta lamppu on yhteensopiva kokonaisuus, joka sopii myös kotisi sisustukseen. Pidä mielessä myös lampunjalan koko, sillä iso lampunvarjostin ei välttämättä sovi pienempiin lampunjalkoihin. Meiltä Nordic Nestiltä löydät lampunvarjostimen, joka sopii juuri sinulle ja juuri sinun kotiisi.

Lampunvarjostin eri materiaaleissa

Lampunvarjostimia löytyy paitsi monissa eri väreissä, myös monista eri materiaaleista valmistettuina. Huoneen tunnelman voi kokonaan muuttaa eri materiaalista valmistetulla lampunvarjostimella. Lampunvarjostimen valinnassa voikin miettiä millainen materiaali sopisi omaan sisustukseen. Esimerkiksi rottinki lampunvarjostin tuo maanläheistä tunnelmaa kotiin.

Laajasta valikoimastamme löydät varjostimia eri materiaaleista. Täältä löydät lampunvarjostimet esimerkiksi paperista, rottingista, metallista, puusta ja lasista.

Lampunvarjostimen eri tekstuurit voivat vaikuttaa myös siihen, miten valo näkyy huoneessa luoden samalla tunnelmaa. Meiltä löydät lampunvarjostimet eri lampuille, kuten kattolampuille, pöytälampuille ja lattialampuille.

Mikä lampunvarjostin on suosituin?

Laajasta valikoimastamme lamppuja ja valaisintarvikkeita, voit löytää monia suosittuja lampunvarjostimia. Täältä löydät suosittuja merkkejä, joiden valikoimasta löydät kauniita ja tyylikkäitä lampunvarjostimia.

Miten puhdistan lampunvarjostimen?

Lampunvarjostimen puhdistus voi vaihdella materiaalista riippuen, kuten myös siitä, miten se on valmistettu. Jotta lamppu ei mene pilalle, on tärkeää lukea valmistajan ohjeet lampun puhdistamiseen ja seurata niitä. Yleisesti kuitenkin useimmat lamput voidaan pyyhkiä mikrokuituliinalla ja useimmat varjostimet jotka on valmistettu lasista voidaan pyyhkiä mietoa saippuaa ja vettä käyttäen.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB