ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Valaistus/Valaisimet/Siirrettävät lamput

Siirrettävät lamput

Unohda johdot ja kompromissit! Kannettavan valaisimen ansiosta voit viedä lempilamppussi, minne haluat. Täydellinen myöhäisiin kesäiltoihin ulkona, päivällispöydän valaisevaksi seuralaiseksi tai lämmittämään pimeää nurkkausta lempinojatuolin vierellä. 

229 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
7
Sivu 1/7

Kannettavat valaisimet - Kompakti ja ladattava vaihtoehto  

Etsitkö kannettavia valaisimia? Meillä on laaja valikoima kannettavia ja ladattavia valaisimia, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten tarve valaisimelle retkelle, ulkoilma-aktiviteetteihin tai varavalaistukseen sähkökatkoksen aikana, meillä on etsimäsi ratkaisu. Kannettavat valaisimemme yhdistävät yksinkertaisuuden, joustavuuden ja kestävyyden tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen valaistuksen liikkeellä ollessasi. 

Kannettavat valaisimet mukavaan valaistukseen missä tahansa  

Kannettavat valaisimet on suunniteltu erityisesti tarjoamaan mukavaa valaistusta riippumatta siitä, missä olet. Kompaktin ja kevyen muotoilun ansiosta ne on helppo kuljettaa mukana reppussa, laukussa tai retkeilyvarusteissa. Olipa tarpeesi vahva valaisin leirintäalueesi valaisemiseen tai pienempi valaisin lukemiseen teltassa, meillä on vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Kannettavat valaisimet ovat myös helppokäyttöisiä, ja useimmat mallit tarjoavat useita valaistustiloja, jotta voit säätää valaistuksen haluamallasi tavalla. 

Ladattavat valaisimet pitkäaikaiseen käyttöön  

Kyllästyttääkö paristojen vaihtaminen? Ladattavat valaisimemme ovat täydellinen ratkaisu sinulle. Viimeisimmän akkutekniikan avulla valaisimemme tarjoavat pitkäaikaista käyttöä ja ne on helppo ladata uudelleen, kun ne tarvitsevat virtaa. Sinun ei enää tarvitse huolehtia valottomuudesta juuri silloin, kun tarvitset valoa eniten. Ladattavat valaisimemme ovat myös energiatehokkaita, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. 

Ladattavat valaisimet - joustavia ja kestäviä

Etsitkö vielä enemmän joustavuutta? Ladattavat valaisimemme yhdistävät kannettavuuden kestävyyteen. Sisäänrakennetun latausmahdollisuuden ansiosta voit helposti ladata valaisimet USB:n, aurinkopaneelien tai muiden energialähteiden avulla. Tämä tekee niistä täydellisiä ulkoilma-aktiviteetteihin tai matkoihin kaukaisille alueille, joissa pistorasiat eivät ole saatavilla. Ladattavalla valaisimella voit olla varma, että sinulla on aina pääsy luotettavaan ja voimakkaaseen valaistukseen silloin, kun tarvitset sitä eniten. 

Valitse kannettava valaisin  

Olipa etsimäsi sitten kannettava, ladattava tai latautuva valaisin, meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle. Kannettavat valaisimemme tarjoavat mukavaa ja luotettavaa valaistusta kaikkiin tarpeisiisi. Niiden kompaktin muotoilun, helppokäyttöisyyden ja joustavuuden ansiosta et tule pettymään. Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä paras kannettava valaistusvaihtoehto. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB