ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Inspiraatio & vinkit/Sisustusvinkit/Johdottomat pöytävalaisimet kaikkiin elämän seikkailuihin
Koristele ladattavilla lampuilla ulkona ja luo viihtyisä terassi tai puutarha, tässä merkin Scandi Living kannettava Halo-valaisin eri väreissä.

Johdottomat pöytävalaisimet kaikkiin elämän seikkailuihin

Me kaikki etsimme joustavuutta elämäämme, ja johdottomat pöytävalaisimet mahdollistavat juuri sen, sillä ne valaisevat juuri niitä alueita, joilla niitä eniten tarvitset. Ei enää jatkojohtoja tai roikkuvia johtoja, vaan voit kuljettaa näitä täydellisiä kannettavia lisävarusteita minne vain sydämesi haluaa. Siinäpä vasta loistava idea!
Tiistai 14. toukokuuta 2024
Jaa artikkeli
Johdoton pöytävalaisin Como merkiltä &Tradition, joka näkyy tässä puupöydällä viinilasillisen kanssa meren rannalla.

Johdottomissa pöytävalaisimissa on se hieno puoli, että voit ottaa ne mukaan minne tahansa ja lisätä hieman ylellisyyttä päivään meren äärellä.

Mikä on johdoton pöytävalaisin?

Johdottomat valaisimet poistavat ärsyttävät jatkojohdot ja rumat johdot, eikä niitä tarvitse kytkeä virtalähteeseen toimiakseen, vaan ne toimivat ladattavan akun avulla. Lataus voi kestää 6-12 tuntia, joten tämäntyyppistä valaistusta ei enää liitetä vain retkeilyyn tai hätätilanteisiin, vaan se on nyt tervetullut osa jokapäiväistä elämääsi. Lataa vain johdoton valaisimesi, ja voit lähteä liikkeelle! Meillä on neljä ideaa, jotka inspiroivat sinua käyttämään johdotonta pöytälamppua, mahdollisuuksia on loputtomasti:

  1. Valaise ulkoruokailutilasi johdottomilla pöytävalaisimilla
  2. Tunnelmallinen piknik rannalla
  3. Lämmittävä valaistus ulkotiloihin
  4. Johdottomat lamput viihtyisään olohuoneeseen
Johdottomat pöytävalaisimet sopivat erinomaisesti ulkoruokailuun, kuten tämä merkin Rosendahl Soft Spot LED -valaisimella varustettu pöytä, joka on tarkoitettu rapujuhliin.

Paranna ruokailukokemusta ulkona langattomilla pöytävalaisimilla, jotka paitsi antavat valoa myös parantavat tunnelmaa pöydän ympärillä.

1. Valaise ulkoruokailu langattomilla pöytävalaisimilla.

Johdottomat pöytävalaisimet ovat täydellinen tapa tuoda sekä valoa että tunnelmaa ulkoruokailuun tänä kesänä. Lisää pehmeää lempeää hehkua merkin Artemide kannettavalla Takku-valaisimella puutarhapöydällesi kodikkaan tunnelman luomiseksi. Jos haluat lisätä korkeutta pöytäasetelmaasi, merkin Stelton kannettava Pier LED -valaisin on ihanteellinen. Tämä johdoton pöytävalaisin on himmennettävissä, ja pehmeä alasvalo varmistaa, että vieraidesi silmät ovat suojassa illallisen aikana.

Kesäpöydän kattaus pitkässä ruohikossa, jossa pöydän valaisevat johdottomat pöytävalaisimet.

Käytä johdottomia pöytävalaisimia valaisemaan kesäisiä ilta-aterioita puutarhassa.

2. Tunnelmallinen piknik rannalla

Harva kesäkokemus on nautinnollisempi kuin rentouttava päivä rannalla. Näiden älykkäiden kannettavien ja langattomien lamppujen avulla ei ole mitään syytä, miksi päiväsi pitäisi päättyä auringon laskiessa. Luo viihtyisä tunnelma piknik-viltillesi merkin Audo Copenhagen kannettavalla Carrie-lampulla tai merkin &Tradition Lucca-pöytävalaisimella SC51. Molemmissa langattomissa, ladattavissa lampuissa on kaunis opaalilasi, joka antaa pehmeän hehkun päivän viimeisille hetkille.

3. Lämmittävä valaistus ulkotiloihin

Oletko etsinyt parvekkeellesi unenomaista pöytävalaisinta, jotta voit nauttia kaikista kesäilloista ulkona? Yksi näistä johdottomista pöytävalaisimista saattaa olla täydellinen ratkaisu. Jatkojohtoa ei tarvitse viedä parvekkeelle tai terassille, ja voit sijoittaa sen minne haluat parhaan tunnelman luomiseksi.

Haluaisitko lisää vinkkejä viihtyisän parvekkeen luomiseen kesäksi? Lue lisää täältä.

4. Johdottomat lamput viihtyisään olohuoneeseen

Johdottomat pöytävalaisimet eivät välttämättä ole tarkoitettu vain kodin ulkopuolisiin tiloihin, vaan usein kodin sisällä on alueita, joissa ei ole saatavilla olevia pistorasioita tai joissa haluaisit mieluummin piilottaa ruman roikkuvan kaapelin, jolloin ladattava johdoton pöytävalaisin on täydellinen. Valitsitpa sitten merkin &Tradition tyylikkään Flowerpot VP9 -valaisimen tai HAY:n leikkisän PC Portable -pöytävalaisimen, voit kuljettaa valaisinta huoneesta toiseen, käpertyä hyvän kirjan kanssa kodikkaaseen lukunurkkaukseen tai sijoittaa kannettavan valaisimesi sängyn yöpöydän päälle.

Merkin &tradition johdoton pöytävalaisin Flowerpot vp9 on täydellinen Instragram-profiilin @hemmahosfalk yöpöydällä.

Kukkaruukku VP9 Instagram-profiilin @hemmahosfalk kodissa.

Valokuvaus: Angeliqa Daldorph, @hemmahosfalk Stailaus: Angeliqa Daldorph, Sarah Moberg, Linnéa Axelson, Arijana Kapic, Louise Candestam, Lucas Kunwaryanto, Rebecca Sparling.

Rebecca Sparling
Kirjoittaja

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB