ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Eclectic Curation

Eclectic Curation

Eclectic curation on trendin Unique Vibes kypsä vanhempi sisarus. Värit ovat hillitympiä, materiaalit järeämpiä ja ulkoasu entistäkin yksilöllisempi ja vuosien varrella kuratoitu. Muotoilun klassikot ovat vahvasti edustettuina. Tässä tyylissä menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus kohtaavat eklektisessä, huolellisesti kuratoidussa kodissa, jossa korostuvat värit, kuviot ja yksilöllisyys. Eklektinen kuratointi perustuu kontrasteihin ja osoittaa, että vastakohdat vetävät puoleensa ja maailmat voivat törmätä toisiinsa.

Tämä trendi joka löytää inspiraationsa vuosien varrella ikoniseksi tulleesta tyylistä 60- ja 70-luvuilta. Se adoptoi voimakkaat värit, geometriset ja liikkuvat muodot sekä leikkisät kuvioyhdistelmät, lähinnä raidat ja ruudut. Väripaletissa näkyy kontrasti ja chronomantic blue yhdessä värin lipstick red ovat pääosassa. Näihin on yhdistetty apple green, mustard, 70-luvun oranssi ja maadoittava earthy brown.

Trendissä Eclectic Curation näemme paljon käsittelemätöntä puuta, luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja lasia, yhdistettynä värjäämättömään teräkseen, kromipinnoitteisiin, polykarbonaattiin ja kierrätysmateriaaleihin.

Eklektinen Curation kertoo kaiken - tämä on tyyli, jossa kaikki on täydellisen epätäydellistä ja loppuun asti kuratoitua. Muotoilun klassikot ja keräilyesineet yhdessä ainutlaatuisten ja taiteellisten esineiden kanssa ovat sisustuskappaleita, joita kannattaa etsiä - sekoita ne uuteen, jotta saat persoonallisen ja eklektisen ilmeen.

Wave matto 170x240 cm
Oranssi
1 748 €

93 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB