ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Inspiraatio & vinkit/Vinkit/11 eleganttia kattausideaa kauniisiin illallisjuhliin
Tyylikäs valkoinen kattaus, jossa on raikkaan valkoiset lautasliinat ja pöytäliina sekä puhtaanvalkoista posliinia NJRD:ltä.

11 eleganttia kattausideaa kauniisiin illallisjuhliin

Kata pöytä juhliin kanssamme! Inspiroidu 12 tyylikkäästä pöytäasetelmasta, jotka vaihtelevat trendikkäistä romanttiseen vivahteen tuovista pastelliväreistä yksivärisen beigen kauniiseen yksinkertaisuuteen. Kaikki tämä luo juhlavan tunnelman ikimuistoiselle illalliselle rakkaiden kanssa!
keskiviikko 8. toukokuuta 2024
Jaa artikkeli

1. RAIKKAAN VALKOINEN KATTAUS

Raikkaan valkoinen kattaus seuraaviin illanistujaisiin on turvallinen mutta tyylikäs valinta. Valitse tyylikäs valkoinen posliini ja yksinkertaiset valkoiset pellavaiset lautasliinat sekä raikkaan valkoinen pellavapöytäliina, niin saat ajattoman ja tyylikkään ilmeen. Lisää kukkia tai valinnaisia yksityiskohtia tuomaan oma persoonallinen kosketuksesi, jotta illallispöydästä tulee ikimuistoinen.

Valkoinen kattaus merkin NJRD posliinilla ja Scandi Livingin pellavaisilla lautasliinoilla ja pöytäliinalla.
Lines-lautanen Ø 27 cm, 6 kpl
valkoinen
47,45 €

2. RENNOT PASTELLINVÄRIT

Tämä pastellivärinen pöytäasetelma on nyt enemmän trendikäs kuin koskaan, ja se antaa juhlillesi ripauksen väriä sekä rennon tunnelman. Koristele pellavaisella pöytäliinalla ja yhteensopivilla pellavaisilla lautasliinoilla yhdessä pehmeiden pastellivärien yksityiskohtien kanssa, jotta kokonaisuus olisi kutsuva. Tämä pöytäasetelma sopii täydellisesti niille, jotka nauttivat pienestä ylimääräisestä väristä jokapäiväisessä elämässään, sillä kukapa ei voisi olla tuntematta oloaan onnelliseksi?

Inspiraatiota löytyy tämän vuoden väritrendeistä, joissa pastellisävyt, kuten taivaansininen, mintunvihreä ja violetin sävyt, ovat listan kärjessä.

Tyylikäs pöytäasetelma NJRD:n pehmeillä pastelliväreillä, jossa on sininen pöytäliina ja sinikeltainen heitto.

3. MAALAISMAINEN ESTETIIKKA

Luo tyylikäs pöytäasetelma, joka palaa takaisin luontoon käyttämällä maalaismaisia elementtejä ja tummempia sävyjä sekä pöytäliinassa että lautasliinoissa. Lisää yksityiskohtia karkeammalla rakenteella ja tekstuureilla, jotta pöytäsi saa tuntumaa. Voit tuoda pöytään hieman luontoa iltapäiväkävelyllä metsässä kerättyjen oksien avulla. Tämä pöytäasetelma toimii hyvin ympäri vuoden ja tuo jokapäiväiseen elämääsi sitä pientä ylimääräistä ylellisyyttä.

Kata pöytä merkin NJRD tummemman värisillä lautasilla, lautasliinoilla ja pöytäliinalla, jotta saat tähän tyylikkääseen pöytäasetelmaan maalaismaiseman tunnelman.

4. HARMAA SÄVY

Luo tyylikäs kattaus harmaan värimaailman sävyillä yhdessä herkkien vihreiden oksien kanssa. Valitse oksia tai kukkia sen mukaan, mistä pidät, ja ne voidaan helposti vaihtaa kauden mukaan. Yhdistä esimerkiksi harmaa astiasto kuusenoksan kanssa jouluna, pääsiäispuun kanssa pääsiäisenä tai eukalyptuksen kanssa lämpiminä vuodenaikoina - saat tyylikkään harmaan pöytäasetelman, joka toimii ympäri vuoden.

Elegantti harmaa kattaus, jossa on merkin Rörstrand Swedish Grace värissä Mist.

5. ELEGANTTI KATTAUS MERKILTÄ RÖRSTRAND

Rörstrand on erikoistunut katettuun pöytään tarjoten hienoa ja ajatonta posliinia sukupolvien ajan yhdessä kauniiden sisustuksen yksityiskohtien kanssa. Tässä meillä on kaunis pöytäasetelma, jossa keskitytään Rörstrandin Swedish Grace -sarjaan - ruotsalainen klassikko, joka on sekä ajaton että elegantti ja joka on voittaja kaikissa illallisjuhlissa.

Tutustu Rörstrandiin ja sen ikivanhoihin juuriin ja ikonisiin kuvioihin täällä.

6. SININEN KATTAUS TUOMAAN VÄRIÄ

Luo tyylikäs juhlapöytä sinisen ja valkoisen sävyillä, jotka tuovat mieleen Välimeren harmonisen tunnelman, kattamalla pöytä merkin Scandi Living perinteisellä Havspil-mallistolla. Kaunista posliinia, joka kutsuu nauttimaan ikimuistoisista ja tyylikkäistä pöytäasetelmista ympäri vuoden. Tämä pöytäasetelma sopii täydellisesti juhannukseen tai voisi toimia jopa erityisessä pääsiäisillallisessa.

7. YKSINKERTAINEN BEIGE KATTAUS

Tämä yksinkertainen beige kattaus on helppo luoda uudelleen, ja se on kaunis yksinkertaisuudessaan. Jos haluat luoda tämän tyylikkään beigen pöytäasetelman uudelleen, aloita beigestä pohjasta ja yhdistä sitten vaaleamman sävyistä posliinia yhdessä beigen sävyisten yksityiskohtien, kuten maljakoiden ja kynttilöiden, kanssa levittääksesi ihanaa tunnelmaa koko pöytään. Beige on ihanteellinen neutraali perussävy, ja se sopii kaikentyyppisiin illanistujaisiin ja luo täydellisen ajattoman pöytäasetelman kaikkia tulevia illanistujaisia varten.

8. SYVÄ, RIKAS VÄRIMAAILMA

Jos haluat kattaa pöytäsi mieluummin runsaammalla värimaailmalla, tämä @snickargladjenin kaunis pöytäasetelma sopii sinulle täydellisesti. Tässä hän on sovittanut yhteen punaruskean sävyiset pellavaiset lautasliinat ja ihanan vaaleamman, auringon valkaiseman pöytäliinan, ja koristellut pöydän poikki kulkevalla, yhteensopivalla värikkäällä kukka-asetelmalla, joka luo viihtyisän tunnelman. Tämä on täydellinen elegantti pöytäasetelma kaikkiin vuoden sesonkiaikoihin ja niiden välisiin illanistujaisiin. Syvät värit tuovat pöytään ripauksen ylellisyyttä, ja asetelmaa voi päivittää erilaisilla kukilla joka vuodenaikaan.

9. YLELLISET TEEKUTSUT

Aina ei tarvitse kattaa pöytää illanistujaisia varten, jotta voi mennä täysillä. Tee vaikutus vieraisiin tällä ylellisellä pöytäasetelmalla värikkäitä teekutsuja varten. Värikkäillä väripaloilla ja leikkisillä yksityiskohdilla tämä ylellinen kattaus, jonka värikäs posliini ja katetun pöydän yksityiskohdat tuovat iloa vieraillesi. Tarjoa ystävillesi ja perheellesi herkullisia kakkuja ja leivonnaisia ja villiinny erilaisilla koristeilla, jotta teekutsut nousevat uudelle tasolle!

10. VALOISA JA LEIKKISÄ KATTAUS

Päästä luovuutesi valloilleen katetussa pöydässä koristelemalla pöytä kunnon väriläiskillä, sillä tämä lähestymistapa ilahduttaa varmasti läheisiäsi. Ainutlaatuinen ja värikäs sisustus luo varmasti monia mielenkiintoisia keskustelunaiheita pöydässä.

Tämä värikäs pöytäasetelma on leikkisä ja viihtyisä, se on täydellinen kattaus syntymäpäiväjuhliin sekä sopii hyvin pääsiäisjuhliin.

11. LUONNON ELEMENTTEJÄ SISÄLTÄVÄ KATTAUS

Anna luonnon eleganssin levittää ihanaa tunnelmaa ruokapöytään koristelemalla pihlajanmarjoilla, kuten Instagram-vaikuttaja @villasjovik on tehnyt tässä. Marjat tuovat pöytään lämpimän ja kutsuvan tunnelman yhdessä sytytettyjen kynttilöiden kanssa - juuri pienet yksityiskohdat luovat kodikkaan tunnelman ikimuistoisia illallisia varten.

12. VIHREÄ KATTAUS BISTRO-TUNNELMALLA

Lisää juhlavaan pöytäasetelmaasi ihanaa vihreää ja mukavaa kehystystä tällä ihanan sävyisellä posliinilla. Tässä on hillityn vihreän sävyinen pöytäasetelma, jossa on kiiltävää astiastoa, joka sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaankin. Rento juhlakattaus syntyy kuviollisilla pöytälautasilla, värillisillä aterimilla ja yksinkertaisilla laseilla. Anna eri astiastojen nousta pöydän keskipisteeseen, jotta tunnelma olisi hieman epätäydellisempi ja bistro-ilmiö olisi miellyttävämpi.

5 VINKKIÄ TYYLIKKÄÄN KATTAUKSEN LUOMISEEN:

  • Koristele pöytä korkeaksi pinoamalla lautasia ja kulhoja ja koristele korkeilla maljakoilla tai kynttilänjaloilla.
  • Varmista, että pöytäliina, posliini ja sisustuksen yksityiskohdat sopivat yhteen yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi.
  • Koristele pöytä kankaisilla lautasliinoilla ylellisen tunteen luomiseksi.
  • Käytä pöydässä paljon kynttilöitä lämpimän ja kutsuvan tunnelman luomiseksi.
  • Tuo kattaukseen luontoelementtejä kukkien tai kasvien avulla.

Valokuvaus: Angeliqa Daldorph, @snickargladjen, @villasjovik.

Linnéa Axelson
Kirjoittaja

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB