ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Lasten viltit

Vauvan viltti on kaunis ja käytännöllinen lisä lastenhuoneeseen. Sen päällä lapsesi opettelee kääntymään selälleen ja sillä peittelet hänet päiväunille. Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja kauniita vauvan vilttejä.
107 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
3
Sivu 1/3

Pehmeä vauvan viltti

Vauvojen ja lasten peitot on usein valmistettu erityisen pehmeistä materiaaleista, kuten puuvillasta ja fleecekankaasta. Vauvan viltti toimii paitsi lämmittimenä talven kylmyydessä, myös jokapäiväisenä pehmeänä makoilualustana. Viltti vauvalle on myös esimerkiksi täydellinen ristiäislahja. Valikoimastamme löydät vauvan vilttejä eri kokoisina, värisinä ja eri kuoseilla, joten löydät meiltä varmasti sopivan peiton lapsellesi.

Tyylikäs pohjoismainen vauvan viltti

Valikoimaamme kuuluu runsaasti erilaisia vauvan vilttejä pohjoismaisilta merkeiltä. Meiltä löydät esimerkiksi merkin Klippan Yllefabrik värikkäät ja kuviolliset viltit. Merkiltä löydät esimerkiksi eläin- ja muumiaiheisia peittoja.

Löydät meiltä myös merkin Ekelund Linneväveri peittoja. Heidän valikoimastaan löydät peittoja esimerkiksi muumikuvilla varustettuina.

Mikä materiaali on paras vauvan vilttiin

Vauvan viltit on usein valmistettu erityisen pehmeistä materiaaleista, kuten luomu puuvillasta tai fleecestä. Nämä materiaalit ovat hyviä eteenkin perheen pienimmille, sillä ne ovat iholle erityisen hellävaraisia ja pehmeitä. Jos haluat hankkia lapsellesi viltin erityisesti talven varalle, kannattaa valita paksusta ja lämpimästä materiaalista valmistettu viltti. Kesäksi kevyemmästä materiaalista valmistettu peitto sopii paremmin.

Vauvan viltti osana sisustusta.

Vauvan viltti on paisti käytännöllinen, toimii myös hyvänä osana lastenhuoneen sisustusta. Yhdistä viltin värimaailma esimerkiksi huoneen verhoihin tai mattoon luodaksesi huoneelle yhtenäisen ilmeen. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti omaan kotiisi sopivan vauvan viltin.

Minkä kokoinen vauvan viltin pitäisi olla?

Lasten ja vauvojen viltit ovat usein hieman normaaleita peittoja pienempiä. Ennen peiton hankintaa on tärkeää miettiä sen käyttötarkoitusta. Esimerkiksi jos haluat peiton käytettäväksi vauvanrattaissa, on tärkeää, että peitto on tarpeeksi iso lapsesi peittelyyn.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB