ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tekstiilit & Matot/Joulutekstiilit

Joulutekstiilit

Luo kodikas joulutunnelma kotiisi valitsemalla kauniita tekstiilejä, kuten lämpöisiä huopia, koristeellisia tyynyjä ja verhoja ja pöytäliinoja kauden väreissä. Täältä löydät kauniit tekstiilit kodin jokaiseen huoneeseen!
69 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Koristele Jouluksi 

Helppo tapa luoda lämmin joulutunnelma kotona on vaihtamalla tekstiilejä. Lisäämällä joulutekstiilejä jouluisten verhojen, uusien tyynynpäällisten ja joulunväristen pöytäliinojen muodossa, olet nopeasti perillä. 

Joulutekstiilit jokaiseen kotiin 

Etsitkö joulutekstiilejä moderneilla motiiveilla tai klassisilla väreillä? Täällä Nordic Nestissä on jotakin jokaiselle. Tarjoamme tekstiilejä tunnetuilta merkeiltä ja korkeimmalla laadulla, jotta saat kotisi oikeaan tunnelmaan jouluksi. 

Tekstiilit tuovat lämpöä 

Joulua voi koristella monin tavoin. Joulupukkihahmot, valosarjat ja joulukuusi saattavat olla jouluun kuuluvia yleisimpiä esineitä kodeissamme. Mutta saavuttaaksesi sen lämpimän tunteen, jota niin halajat lomakaudella, tarvitaan myös joulutekstiilejä. 

Suuria muutoksia pienin keinoin 

Vaihtamalla yhden tai muutaman tyynynpäällisen sohvalla pariin kauniissa joulun väreissä, saat aikaan täysin uuden tunteen huoneessa. Sinun ei tarvitse muuttaa koko sisustustasi saavuttaaksesi täysin erilaisen sisustuksen. Jos haluat koristella joulua varten, voit saavuttaa tavoitteesi pienin keinoin. 

Joulutekstiilit koko kotiin 

Usein keskitytään olohuoneeseen ja muihin kodin tiloihin, joissa ihmiset kokoontuvat joulua koristellessa. Mutta joulutekstiileillä voit helposti luoda joulutunnelman kaikkiin huoneisiin. Vaihda kylpyhuoneen pyyhkeiden väri punaiseen tai vihreään joulun hengessä. Aseta joululiina sivupöydälle eteisessä tai vaihda keittiöpyyhkeet joulupyyhkeisiin, joissa on kiva joulumotiivi. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB