ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Verhot

Kauniit verhot ovat usein sisustuksen lähtökohta. Verhoilla voit luoda erilaista ilmapiiriä ja kehystää ikkunat mieleiselläsi tyylillä. Tutustu verhovalikoimaamme!
216 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
6
Sivu 1/6

Modernit verhot koko kotiin 

Verhot auttavat luomaan oikean valaistuksen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja muihin huoneisiin. Verhojen materiaali, muotoilu ja värit vaikuttavat myös merkittävästi huoneen tunnelmaan. Verhot luovat lisämukavuutta ja miellyttävää ilmapiiriä huoneeseen, tehden kodistasi entistä kodikkaamman. 

Meillä Nordic Nestillä on laaja valikoima verhoja hienoilla designeilla tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä. 

Mitkä verhot ovat suosituimpia? 

Laajasta mattojen ja tekstiilien valikoimastamme löydät myös huolella valikoidun valikoiman verhoja eri väreissä, kokoisina ja kuoseissa tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä, kuten Lene Bjerre, Boel & Jan ja Linum

Top 3 Suosituinta Verhoa 

Miten löytää oikeat verhot olohuoneeseen 

Materiaalin, värin ja kuosin lisäksi on tärkeää harkita, haluatko verhoja, jotka päästävät paljon vai vähän valoa huoneeseen. Valkoiset, kevyestä materiaalista valmistetut verhot voivat päästää läpi enemmän valoa kuin esimerkiksi paksusta materiaalista valmistetut vihreät verhot. Harkitse myös, että voit sopeuttaa verhot vuodenaikaan. Hieman enemmän valoa ja kesäisemmän ilmapiirin saavuttamiseksi kevyet ja vaaleat verhot voivat olla täydellinen valinta, kun taas paksummat, tummemmat verhot voivat olla erinomainen valinta joulun ajan verhoiksi. 

Eri verhotyypit 

Verhoja on saatavilla monenlaisia malleja ja lajeja. Roomalaiset verhot ovat suosittu valinta keittiöön, mutta sopivat myös ikkunoihin, joihin pitkät, valmiiksi mitoitetut verhon pituudet eivät sovi. Verhokapat ovat lyhyitä verhoja, jotka sopivat täydellisesti pieniin ikkunoihin tai jos haluat hieman pienempiä ja kevyempiä verhoja. 

Oikean verhokoon valitseminen 

On tärkeää valita oikean kokoinen verho oikeaan ikkunaan, jotta ne sopivat ikkunaan eivätkä ole liian lyhyitä. Harkitse myös, että jos verho on liian pitkä, sen voi helposti säätää. Siksi on tärkeää ottaa tarkat mitat ennen verhojen ostamista, jotta varmistat niiden sopivan. 

Omat verhot ompeleminen 

Haluatko ommella omat verhosi? Meillä Nordic Nestissä on laaja valikoima kankaita tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä, jotta voit helposti ommella verhot, jotka sopivat kotiisi.  

Miten pestä verhot? 

Verhot voi usein pestä pesukoneessa, mutta niitä ei tulisi laittaa kuivausrumpuun, sillä ne voivat kutistua eivätkä enää sovi ikkunaasi. Varmista aina, että luet valmistajan ohjeet huolellisesti ennen verhojesi pesemistä, jotta puhdistat ne oikealla tavalla. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB