ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Linum

Linum on ruotsalainen tekstiilimerkki, jolle on ominaista selkeät värit ja tyylipuhdas muotoilu. Linum valmistaa ajattomia tekstiilejä kodin kaikkiin huoneisiin.
136 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
4
Sivu 1/4

Linum – Ruotsalaista muotoilua vuodesta 1966 

Ruotsin luonnon väreistä ja muodoista inspiroituneena Linum luo kodintekstiilejä, jotka vain kaunistuvat ajan myötä. Jokaisessa kokoelmassa löydät kestäviä klassikoita tietoiseen moderniin kotiin, jotka huokuvat tyyliä, yksinkertaisuutta ja laatua jokaisessa yksityiskohdassa. 

Mitkä Linumin tuotteet ovat suosituimpia? 

Linumilta löydät tekstiilejä kaikkiin kodin huoneisiin, kuten tyynynpäälliset, matot, lautasliinat ja pyyhkeet. Kaikilla näillä tuotteilla on ajaton ruotsalainen muotoilu, jossa on moderneja elementtejä ja keskittyminen hyvään käsityötaitoon. Olemme koonneet sinulle valikoiman Linumin suosituimpia tuotteita. 

Linum suosituimmat 3 tuotetta 

Linumin tarina 

Ruotsalainen brändi Linum aloitti matkansa noin 50 vuotta sitten, kun odottamaton ystävyys syntyi ruotsalaisen muotoilun ja intialaisen käsityöperinteen välillä. 

Linumin perustaja matkusti ensimmäistä kertaa Intiaan vuonna 1966 ja tapasi sattumalta kaksi kunnianhimoista veljestä. Elinikäinen ystävyys ja liikeyhteistyö alkoi, jossa kaikki osapuolet jakoivat saman vision ja arvot perinteestä, laadusta ja kestävyydestä. Yhdessä he halusivat luoda jotain, joka on sopusoinnussa sekä ihmisen että luonnon kanssa. 

Mikä luonnehtii Linumin tekstiilisuunnittelua? 

Linum-tekstiilituotteille on ominaista selkeä taktiilinen tuntu ja hienostunut ja tyylikäs ulkonäkö. Lähes kaikki käytetyt materiaalit ovat luonnonmateriaaleja, mukaan lukien puuvilla, villa ja pellava. 

Miten Linum työskentelee kestävyyden ja ympäristön parissa? 

Ensimmäisistä kangaspuista lähtien brändi on pyrkinyt olemaan kestävän tuotannon, hyvien työolosuhteiden ja mahdollisimman vähäisen ympäristövaikutuksen eturintamassa. Siksi kaikki tuotanto on ISO 14001 -sertifioitua. Vain OEKO-TEX-hyväksyttyjä väriaineita käytetään suljetussa vesijärjestelmässä, jossa 94% kaikesta vedestä käytetään uudelleen värjäysprosessin aikana ja loput 6% haihtuu. Koko tuotanto on vapaa kemikaaleista, jotka voivat olla vaarallisia terveydelle, ja näin ollen kaikki kankaat ovat sekä antistaattisia että hypoallergeenisia. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB