ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Tekstiilit & Matot/Matot/Ryijymatot & Nukkamatot

Ryijymatot & Nukkamatot

Haluatko miellyttävän ja pehmeän maton olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen? Siinä tapauksessa nukkamatto on mainio valinta. Löydä suosikkisi!
18 osumaa / Lajittelutapa:

Nukkamatot koko kotiin 

Pehmeät nukkamatot, joissa on korkea nukka, ovat täydellisiä mattoja sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen. Meillä Nordic Nestillä on laaja valikoima mattoja, mukaan lukien nukkamatot tunnetuilta ja suosituilta brändeiltä. 

Mitkä nukkamatot ovat suosituimpia? 

Kodikas paksunukkainen matto voi sitoa huoneen yhteen ja korostaa henkilökohtaista tyyliäsi. Lisäksi pehmeät materiaalit luovat pientä lisämukavuutta. Meillä voit löytää useita suosittuja kokoelmia nukkamatoista, kuten merkin Layered Levels ja Fallingwater -kokoelmat. 

Ympäristöystävälliset nukkamatot 

Meillä Nordic Nestissä voit valita laajasta valikoimasta nukkamattoja, jotka on valmistettu monenlaisista eri materiaaleista. Jos etsit ympäristöystävällistä vaihtoehtoa, ruotsalainen brändi Layered tarjoaa valikoiman pehmeitä nukkamattoja, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, ja jotka ovat sekä kestäviä että helppohoitoisia. Classic Collection tarjoaa muun muassa useita kauniita skandinaavisia nukkamattoja, jotka on valmistettu tencelistä ja puuvillasta, mikä on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tencel valmistetaan selluloosasta nopeasti kasvavista puulajeista, kuten eukalyptuksesta, ja on siksi hyvä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. 

Paksut nukkamatot villasta 

Villamatot ovat yksi suosituimmista mattotyypeistä, sillä tämä materiaali omaa useita luonnollisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen nukkamaton. Villa on luonnostaan likaa hylkivää, se on pehmeää ja lämmintä kävellä, ja se tekee kodistasi hieman lisää mukavuutta. Meillä Nordic Nestissä on laaja valikoima skandinaavisia villamattoja joitakin suosituimpia brändejä ja suunnittelijoita. 

Käsin tuftatut matot 

Classic Collection tarjoaa kauniita, käsin tehtyjä mattoja korkeimmasta laadusta. Koska jokainen matto on ainutlaatuinen, mattojen välillä voi olla pieniä eroja, mikä mahdollistaa sen, että jokaisella tuftatulla matolla on oma ainutlaatuinen ulkonäkönsä ja luonteensa. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB