ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tyynyliinat

Osta suosittujen pohjoismaalaisten tuotemerkkien tyynyliinoja. Täältä löydät Marimekon, Beach Housen, Himlan ja monien muiden klassiset kokoelmat.
242 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
7
Sivu 1/7

Pehmeät ja mukavat tyynyliinat vuodevaatteisiin 

Sanotaan, että sänky on huonekalu, jossa vietämme eniten aikaa elämämme aikana. Se on paikka, jossa aloitamme ja päätämme jokaisen päivän. Mukava sänky on siksi erittäin tärkeä, mutta yhtä tärkeitä ovat myös mukavat vuodevaatteet. Tyynyliinat, tai tyynynpäälliset kuten niitä myös kutsutaan, ovat keskeinen osa vuodevaatteita. Täällä olemme koonneet suuren ja monipuolisen valikoimamme tyynyliinoja tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä. Tervetuloa löytämään uudet tyynyliinasi! 

Mitä sana tyynyliina tarkoittaa? 

Ei ole selvää selitystä sille, miksi tyynyliinoja kutsutaan juuri sillä nimellä. Sana tyynyliina on jo ollut olemassa vanhassa ruotsissa, mutta silloin örngat muodossa. Öra monikossa oli örn ja gat tarkoitti mukavuutta. Kun sana gat katosi, sanotaan, että se nimettiin uudelleen tyynyliinaksi yhdistettynä adjektiiviin hyvä, ikään kuin se olisi hyvä korville levätä tyynyliinaa vasten. 

Mikä koko tyynyliinalle? 

50x60 on standardikoko tyynyliinoille. Myös 50x90 on yleinen koko. Jos haluat tehdä sängystä extra ylellisen, on mukavaa asettaa nämä suuremmat tyynyt taakse ja sitten täyttää eteen pienemmillä. Yleisimmät tyynyliinojemme koot ovat: 

  • Tyynyliina 50x60
  • Tyynyliina 65x65 
  • Tyynyliina 50x90 

Kuinka sinun tulisi pestä tyynyliinat? 

Sinun tulisi pestä vuodevaatteesi vähintään kerran joka toinen viikko, mutta mieluiten kerran viikossa. Sekä pellava- että puuvillatyynyliinat kestävät yleensä 60 astetta, mutta varmuuden vuoksi voi olla hyvä tarkistaa pesulappu ennen pesua. 

Suosituimmat merkkimme 

Ylelliset Lexington -tyynynpäälliset ovat monissa talouksissa suosittuja. Pellavatyynynpäällisiä löytyy merkiltä Himla

Värikkäitä tyynyliinoja lapsille löytyy merkeiltä kuten Marimekko, mutta myös merkin Design Letters tyynynpäälliset voivat myös olla hyvä vinkki! 

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB