Kai Shun Classic kokkiveitsi oliivihiottu -terässä on laadukasta VG-MAX-terästä ja 32 kerrosta damaskiterästä, ja kahva on vaaleasta laminoidusta Pakkapuusta. Tämä japanilainen veitsi oliivihiotulla reunalla sopii erinomaisesti viipalointiin, leikkaamiseen ja pilkkomiseen keittiössä. Kai-kokkiveitsi toimii yhtä hyvin harrastajakokeille kuin ammattilaisillekin
Hoito-ohjeKäytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.
Teroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.