Kai Shun Classic White kokkiveitsi on varustettu VG-MAX-laatuteräksestä ja 32 kerroksisesta damaskiteräksestä valmistetulla terällä sekä vaaleasta laminoidusta pakkapuusta valmistetulla kahvalla. Pitkäteräinen japanilainen veitsi on ihanteellinen leikkaamiseen, viipaloimiseen ja silppuamiseen käytännössä kaikessa keittiössä. Kai-kokkiveitsi sopii yhtä hyvin harrastajille kuin ammattilaisillekin.
Hoito-ohjeKäytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.
Teroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.