Kai Shun Classic White veitsi on varustettu VG-MAX-laadusteelistä ja 32-kerroksisesta damaskiteräksestä valmistetulla terällä sekä laminoidusta vaaleasta Pakkapuusta tehdyllä kahvalla. Shun Classic -sarjaan kuuluva veitsi sopii erinomaisesti lihan viipalointiin ja trancheraukseen, jolloin voit leikata ohuita tasaisia siivuja. Kai Shun Classic White veitsi sopii sekä kotikokeille että ammattikeittiöihin
Hoito-ohjeKäytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.
Teroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.