Kai Shun Nagare kuorimaveitsen terä on valmistettu joustavasta VG-2-teräksestä ja kovasta VG10-teräksestä, ja kahva on valmistettu pakkapuusta. Japanilainen kuorimaveitsi kuuluu Shun Nagare -sarjaan ja sopii täydellisesti pienten vihannesten tai hedelmien kuorimiseen ja leikkaamiseen
Hoito-ohjeKäytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.
Teroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.