ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

LYFA

LYFA on omistautunut luomaan täydellisen valaistuskokemuksen ajatuksia herättävällä suunnittelulla ja korkealaatuisilla materiaaleilla. LYFA-valaisimesi tarjoaa ajatonta valaistusta korkealla laatuvaatimuksella kaikkiin koteihin ja tilanteisiin. Täältä löydät laajan valikoiman moderneja valaisimia, jotka sopivat kestävään asumiseen.
110 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
4
Sivu 1/4

Miksi valita LYFA-valaisin? 

Valaistus on hienovarainen taide, joka keskittyy täydellisen valomaiseman luomiseen ja tasapainottamiseen – valon, ympäristön ja halutun tunnelman monimutkaiseen vuorovaikutukseen. Valo on ainesosa, joka vaikuttaa kaikkeen, ja tavoitteemme on luoda optimaalinen valaistuskokemus huolellisen suunnittelun ja korkealaatuisten materiaalien avulla. 

Milloin minun pitäisi valita LYFA? 

LYFA tarjoaa valaistusratkaisuja kaikentyyppisiin koteihin, tilanteisiin ja tarpeisiin! LYFA:n designklassikot ovat huolella valmistettuja ja täyttävät vertaansa vailla olevat laatuvaatimukset. Olipa kyseessä olohuoneen kodikkaan tunnelman luominen tai työtilojen tehokas valaistus, LYFA-valaisimilla on paikkansa jokaisessa sisustuksessa ja tilanteessa. 

Miten LYFA toimii kestävyyden suhteen? 

LYFA tarjoaa monipuolisen kokoelman, josta löydät muun muassa pöytävalaisimet, kattovalaisimet ja riippuvalaisimet, jotka juhlistavat alkuperäistä muotoilua suurella kunnioituksella. Mitat ja materiaalit on harkiten päivitetty sopimaan moderniin ja kestävään elämäntyyliin. Muovivarjostimet on korvattu opaali-lasilla ja kromaus on vaihdettu kiillotettuun ruostumattomaan teräkseen, mikä takaa ajattoman ja pitkäikäisen muotoilun tinkimättä laadusta tai alkuperäisestä designkielestä. 

Mikä on LYFA:n muotoilufilosofia? 

LYFA on koti ikonisille klassikoille, jotka on luonut osa Tanskan vaikutusvaltaisimmista valaisinsuunnittelijoista. Ajattomat designit tutkivat ja parantavat hyvää valaistusta kaikissa sen muodoissa ja näkökulmissa. Kokoelma perustuu puhtaaseen estetiikkaan ja tarkoituksenmukaiseen muotoilufilosofiaan, joka on muotoutunut vuosikymmenten omistautuneen käsityön ja kiehtovan valosuunnittelun kautta. 

Mitä LYFA tarjoaa valikoimassaan? 

LYFA antaa valolle pääroolin jokaisessa huoneessa ja tilanteessa. Tarjoamalla laajan valikoiman tuotteita, kuten lattiavalaisimia ja seinävalaisimia, materiaaleja ja muotoilukieliä, he antavat sinulle työkalut luoda oikea tunnelma kotiisi tai ympäristöösi. Tutustu LYFA:n valikoimaan ja anna huoneesi loistaa ajattomalla valaistuksella, joka on suunniteltu kestämään, ilahduttamaan ja inspiroimaan. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB