ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Tuotemerkit/Orrefors

Orrefors

Orrefors on synonyymi kauniille kristallilasille, laadulle ja käsityötaidolle. Monet tuotteet valmistetaan edelleen Smoolannissa, Ruotsin sydämessä.

258 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
8
Sivu 1/8

Orrefors - Lasi ja käsityötaito   

Yli 100 vuoden ajan Orrefors on valmistanut käyttö- ja taidelasia kristallista. Orrefors edustaa hienostunutta muotoilua, aitoa käsityötaitoa ja paikallista tuotantoa. Smoolannin maakunnassa sijaitsevassa lasitehtaassa Orrefors tekee yhteistyötä joidenkin Ruotsin suurimpien suunnittelijoiden kanssa kehittääkseen ja säilyttääkseen ruotsalaista lasinvalmistusperinnettä.   

Orrefors-lasit   

Orrefors tunnetaan kirkkaasta kristallilasistaan. Heidän laaja valikoimansa kauniita lasituotteita sisältää maljakoita, kulhoja ja vateja, koriste-esineitä ja tietenkin paljon kauniita laseja erilaisiin juomiin ja tilanteisiin. Heidän tuotteissansa on loistavaa koristelua, ja niiden kirkas kristallilasi auttaa luomaan ylellisen tunnelman, joka sopii hienoimpiin illallisiin. Heidän laaja lasivalikoimansa sisältää kaikenlaisia laseja, kuten punaviinilaseja, samppanjalaseja, olutlaseja ja viskilaseja.   

Mitkä ovat Orreforsin suosituimmat tuotteet?   

Orreforsin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi korkealaatuisen lasin osalta. Täältä löydät monia suosittuja kokoelmia kuten More, Bloom ja Pulse.   

Top 3 Orrefors-lasituotetta:   

  • Orrefors More -viinilasit   
  • Orrefors Bloom -maljakko   
  • Orrefors Metropol -kuohuviinilasi   

Mikä on kristallin ja lasin ero?   

Orrefors on brändi, joka tunnetaan hienostuneista kristallilaseistaan. Mutta miten kristalli eroaa tavallisesta lasista?   

Pääasiallinen ero kristallin ja lasin välillä on, että materiaalien erojen vuoksi kristalli voidaan kehrätä paljon ohuemmaksi kuin tavallinen lasi, samalla kun se säilyttää vahvuutensa. Kristalli on myös yleensä kirkkaampaa kuin tavallinen lasi.   

Tuloksena on elegantti kristallilasi, joka ohutrakenteisuutensa ansiosta tarjoaa sujuvamman juomisvirtauksen. Tämä kuitenkin tekee niistä hauraita, ja siksi kaikki kristallilasit ja -tuotteet tulisi pestä käsin.   

Orreforsin lasin historia   

Orreforsin lasitehdas perustettiin vuonna 1898, ja siitä lähtien se on erikoistunut kristallilasin tuotantoon, tavoitteena rikastuttaa ihmisten elämää hienolla lasitaiteella ja kristallilla. Nykyään tuotanto on siirretty Kosta-lasitehtaalle, joka sijaitsee myös Smoolanissa, Ruotsissa. Suuri osa tuotannosta tehdään edelleen käsin, ja yksinkertaista lasia käsittelee vähintään 15 eri henkilöä tuotannon aikana ennen kuin se lähtee tehtaalta.   

Orreforsin yhteistyö suunnittelijoiden kanssa   

Laajentaakseen ja kehittääkseen valikoimaansa Orrefors tekee yhteistyötä joidenkin Ruotsin suurimpien suunnittelijoiden kanssa, kuten Erika Lagerbielke, Ingegerd Råman ja Lena Bergström, jotka ovat luoneet kokoelmat More, Pulse ja Carat. Suurella kunnioituksella perinteitä ja monimutkaista käsityötaitoa kohtaan suunnittelijat lisäävät Orreforsin lasimuotoilun perintöä. 

-

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB