Robert Welchin designtuotteet tunnetaan niiden ajattomasta ja tyylikkäästä kauneudesta sekä tuotteista, jotka kestävät vuosia.
Vaikka hänet tunnetaan parhaiten ruostumattomasta teräksestä valmistetuista aterimistaan ja keittiöveitsistään, Robert Welchin valikoimaan kuuluu myös muita suosittuja tuotteita keittiöön ja kotiin, kuten viinijäähdyttimiä, paistinpannuja, leikkuulautoja ja tarjottimia.
Robert Welch, yksi Britannian tunnetuimmista suunnittelijoista, alkoi suunnitella tuotteita jo vuonna 1955, kun hän valmistui Royal College of Art -taidekorkeakoulusta Lontoossa. Hänen alkuperäinen ajatuksensa oli tuottaa käyttökelpoisia ja edullisia tuotteita ajattomalla designilla. Tämä on johtanut poikkeuksellisen laadukkaiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen aterinsarjojen sekä muiden tyylikkäiden keittiö-, koti- ja ruokailutuotteiden valmistukseen.
1990-luvun alussa Robertin lapset Rupert ja Alice Welch liittyivät yritykseen. Nykyään he jatkavat isänsä perintöä pysyen uskollisina hänen alkuperäiselle suunnittelufilosofialleen, mutta samalla kehittäen sitä edelleen.
Robert Welchin laajasta laadukkaiden tuotteiden valikoimasta löytyy monia suosittuja esineitä ikonisilla muotoiluilla.
Robert Welchin ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet tunnustetaan yhdeksi maailman parhaista aterinkokoelmista. Korkealaatuinen ruostumaton teräs on ajaton ja sopii sekä perinteisiin että nykyaikaisiin kattauksiin.
Joihinkin suosituimpiin aterinkokoelmiin heidän valikoimassaan kuuluvat Signature, Skye ja Radford.
Robert Welchin aterimet ovat saatavilla neljällä eri viimeistelyllä, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen esteettisyytensä.
Robert Welchin tuotteet on suunniteltu korkeimpien standardien mukaan, ja oikealla huolenpidolla niitä voi nauttia vuosia.
Ennen Robert Welchin tuotteiden puhdistamista ja säilyttämistä on tärkeää tarkistaa mukana toimitetut hoito-ohjeet, jotta ne pysyvät parhaassa kunnossa.
Vaikka Robert Welchin ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet ovatkin astianpesukoneen kestäviä, niiden käsinpesua suositellaan. Huuhtele aterimet hyvin heti käytön jälkeen ruoantähteiden poistamiseksi. Pese sen jälkeen varovasti lämpimällä saippuavedellä ja liinalla. Aterimia ei tulisi liottaa. Pesun jälkeen kuivaa aterimet keittiöpyyhkeellä.
Jos peset aterimet astianpesukoneessa, suositellaan käyttämään lyhyttä pesuohjelmaa (67–75 astetta) ja kaikki-yhdessä -astianpesutabletteja.
Mustakahvaisille aterimille voidaan satunnaisesti levittää mineraaliöljyä kahvoihin niiden värin säilyttämiseksi.