ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Valaistus/Valaisimet/Höyhenvalaisimet

Höyhenvalaisimet

Höyhenvalaisin on kaunis ja elegantti lisä sisustukseen, joka tuo samalla lämmintä tunnelmaa ja eleganssia kotiin. Monien värivaihtoehtojensa ansiosta höyhenvalaisin on helppo yhdistää kodin sisutukseen.
33 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Höyhenvalaisin

Höyhenvalaisin tuo keveyttä sisustukseen, olipa kyseessä mikä huone tahansa. Täältä löydät höyhenvalaisimet kattoon ripustettavana sekä jalallisena, joka mahdollistaa valaisimen käytön sekä kattovalaisimena että pöytävalaisimena.

Umage Eos höyhenvalaisin

Umage on vuonna 2008 perustettu tanskalainen design merkki, joka yhdistää kauniin tanskalaisen designin yksinkertaisuuteen ja käytännöllisyyteen. Merkki löytää inspiraationsa luonnosta, ja se haluaa tuoda palan luontoa jokaiseen kotiin tuotteidensa avulla ja pyrkii ottamaan luonnon ja kestävyyden huomioon tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa. Umage valmistaa erilaisia valaisimia, mutta myös esimerkiksi hyllyjä.

Merkin tunnettu Eos-valaisin on kaunis höyhenvalaisin, joka on rakastettu osa montaa kotia ja sisustusta. Se on valmistettu käsityönä vastuullisesti tuotetuista hanhenhöyhenistä luoden kauniin ja lumoavan valaisimen. Se luo kotiin kotoisan tunnelman tuoden mukanaan huoneeseen myös hieman eleganssia.

Höyhenvalaisin sisustuksessa

Koska Eos höyhenvalaisin sopii käytettäväksi niin katto-, lattia- tai pöytälamppuna, se on monikäyttöinen elementti sisustuksessa. Lämpimän tunnelman tuojana se on erinomainen lisä makuuhuoneen tai olohuoneen sisustukseen, mutta miksipä et laittaisi Eos höyhenvalaisinta vaikkapa ruokailutilaan ruokapöydän päälle roikkumaan.

Höyhenvalaisin on saatavissa monessa eri värissä ja se takaakin sen, että höyhenvalaisin on helppo yhdistää jokaiseen sisustukseen. Voit valita valaisimen värin muiden kotisi valaisimien värien mukaan, mutta voit yhdistää sen myös kodintekstiileihin kuten tyynyliinoihin, huopiin ja viltteihin. Näin luot kodille yhdenmukaisen ja rauhallisen ilmeen.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB