ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Keittiö & Ruoanlaitto/Keittiövälineet/Paistinlastat & Paistinhaarukat

Paistinlastat & Paistinhaarukat

Paistaminen ja kääntäminen vaatii laadukkaan paistinlastan yhdeltä kaikista suosituimmista skandinaavisista tuotemerkeistä. Valitse eri muotoisten, mallisten ja laadukkaista materiaaleista valmistettujen tuotteiden valikoimasta sinulle parhaiten sopiva.
66 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Keittiön lastat ruoanlaittoon 

Paistinlastat ovat käytännöllisiä keittiövälineitä, jotka jokaisesta keittiöstä tulisi löytyä. Ne helpottavat ruoan kääntämistä ja siirtämistä kokkauksen aikana, joten voit valmistaa herkullisia aterioita vaivattomasti. 

Täältä löydät laajan valikoiman keittiön lastoja tyylikkäissä ja käytännöllisissä muotoiluissa. 

Mitkä lastat ovat suosituimpia? 

Ruoanlaittolastat on valmistettu monenlaisista materiaaleista ja tulevat monissa muodoissa ja muotoiluissa, joten on helppo löytää jotain, mikä sopii tarpeisiisi ja paistinpannuillesi. Olemme koonneet tänne laajan valikoiman suunnittelijoiden paistinlastoja tunnetuilta merkeiltä, jotta voit valita suosikkisi. 

Top 3 merkit lastoille 

Lastat täyttämään ruoanlaittotarpeesi 

On olemassa erilaisia lastojen, jotka soveltuvat eri tyyppiseen kokkaukseen. 

Perforoiduissa lastoissa on pieniä reikiä, jotka sallivat ylimääräisen rasvan valua pois nostettaessa ruokaa pannusta. 

Myös rei'itetyt lastat antavat rasvan valua pois ja ne soveltuvat erityisesti herkkien ruokien kääntämiseen niiden rei'itetyn suunnittelun ansiosta, mikä estää ruoan rikkoutumisen. 

Grillilastat ovat tukevia lastoja, jotka on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja ja ulkoilmaolosuhteita. Joissakin on myös taivutettu kahva, joka sallii pitää käden kauempana grillistä. 

Mitä harkita valitessa lastaa? 

Koska paistinlastoja on useita tyyppejä, voi olla vaikea tietää, mikä olisi paras valinta sinulle. On tärkeää pitää mielessä keittiövälineidesi materiaali, lastan puhdistusvaatimukset ja olemassa olevan keittiövälineistösi tyyli. 

Lasta, joka sopii yhteen keittiövälineidesi kanssa 

Kaikki kattilat ja paistinpannut eivät sovi käytettäväksi kaikentyyppisien keittiön lastojen kanssa, joten on tärkeää miettiä, millaisia keittiövälineitä sinulla on kotona ennen ruoanlaittolastan ostamista. Jos keittiövälineissäsi on suojakerros pohjassa, sinun tulisi välttää metallisen ruoanlaittolastan käyttöä, koska se voi aiheuttaa vahinkoa ja naarmuja. Muovi-, puu- tai silikonilastat ovat hellävaraisia keittiövälineille eivätkä naarmuta pinnoitetta. 

Paistinlastojen puhdistusvaatimukset 

Jos etsit astianpesukoneessa pestävää paistinlastaa, on suositeltavaa välttää puisia lastoja tai lastoja, joissa on puinen kahva. Varmista, että tarkistat toimittajien antamat puhdistusohjeet, jotta puhdistat paistinlastasi oikealla tavalla. 

Lastat sopimaan olemassa oleviin keittiövälineisiisi 

Täältä löydät paistinlastoja eri tyyleissä, väreissä ja ko'oissa, joten voit löytää sellaisen, joka sopii täydellisesti loppuun keittiövälineistöösi. 

Monilla merkeillä on keittiövälinekokoelmia, jotka sisältävät lastoja, joten voit luoda harmonisen ilmeen keittiöösi. 

Suosittelemme Fiskarsin Functional form -kokoelmaa lastoille, jotka ovat yhtä käytännöllisiä kuin ne ovat tyylikkäitä. 

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB