ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Veitsisetit

Laadukas veitsisetti tekee ruoanlaitosta helpompaa ja nautinnollisempaa. Valikoimastamme löydät veitsisettejä tunnetuilta merkeiltä kuten Victorinox ja Fiskars.
58 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Laadukas veitsisetti

Olitpa sitten ammattilainen tai vasta-aloittelija, hyvä veitsisetti on oleellinen osa onnistunutta ruoanlaittohetkeä. Hyvän veitsisetin avulla leikkaat kaikki tarvitsemasi raaka-aineet vaivattomasti ja luot herkullisen lounaan tai illallisen.

Mikä veitsisetti on suosituin?

Halusitpa sitten ostaa uuden veitsisarjan tai täydentää omistamaasi sarjaa, löydät täältä etsimäsi. Esimerkiksi laadukas Fiskars veitsisetti on suosittu ja hyvä valinta keittiöön, kuten myös Victorinox veitsisetti. Löydät veitsisettejä myös merkeiltä kuten

Veitsisetti jokapäiväiseen käyttöön

Valikoimastamme löydät veitsisetin, joka on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Tällainen veitsisetti sisältää useimmin tarvittavat veitset eli kokkiveitsen, fileerausveitsen, leipäveitsen, vihannesveitsen ja kuorimaveitsenFI singular lower case. Esimerkiksi merkin Zwilling veitsisetti on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön.

Valikoimaamme kuuluu laadukkaita veitsisettejä eri veitsimäärillä. Löydät meiltä esimerkiksi kahden veitsen settejä kuuden veitsen setteihin. Miettimällä sitä, mitä valmistat usein auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan veitsisetin.

Miten säilyttää veitsisettiä?

Veitsien oikeaoppinen säilytys on tärkeää, jotta veitset pysyvät terävinä. Veitsiä ei kannata säilyttää sellaisenaan laatikossa, sillä se tylsyttää veitsiä. Sen sijaan kannattaa hankkia laadukas veitsitukki, johon asettaa veitset silloin kun ne eivät ole käytössä.

Miten hoitaa veitsiä?

Veitsien oikeaoppinen hoitaminen on tärkeää, jotta veitset pysyvät hyvässä kunnossa. Kannattaa aina lukea valmistajan ohjeet veitsien huoltamiseen ja oikeaoppiseen käyttöön.

Monet ammattimaiset veitset tulisi pestä käsin, sillä ne eivät usein kestä astianpesukoneessa pesua. Veitset tulisi myös kuivata heti käytön jälkeen.

Veitsisetti lahjaksi

Jos lahjansaaja pitää ruoanlaitosta, voi hänelle hankkia lahjaksi laadukkaan veitsisetin. Veitsisetti on tyylikös ja hyödyllinen lahja, joka tulee varmasti jokapäiväiseen käyttöön.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB