ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Kulhot & Vatkauskulhot

Jokaisen keittiön perustarvike: täydellisen vatkauskulhosetin löytäminen sinulle. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja ja kokoja.
212 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
6
Sivu 1/6

Tyylikkäät kulhot ruoanlaittoon ja leivontaan 

Designerkulholla voit mukavasti sekoittaa ainekset täydellisten tulosten saavuttamiseksi keittiössä. Tutustu käsin valittuun sekoituskulhojen valikoimaamme, jotka ovat tarkoitettu ruoanlaittoon ja leivontaan, ja jotka ovat eri kokoisia, jotta ne täyttäisivät kaikki tarpeesi keittiössä. 

Mitkä merkit ovat suosituimpia kulhoissa? 

Valikoimastamme löydät suuren valikoiman tyylikkäitä sekoituskulhoja joiltakin suosituimmilta skandinaavisilta ja kansainvälisiltä brändeiltä. 

Kolme suosituinta merkkiä kulhoille 

Kulhot kansilla 

Kannelliset sekoituskulhot ovat täydellisiä ruoan säilyttämiseen jääkaapissa ja ne toimivat myös mukavina astioina piknikillä tai ulkona. Suosittelemme Rostin Margrethe-sarjaa tyylikkäisiin ja käytännöllisiin kansilla varustettuihin sekoituskulhoihin. Niiden sekoituskulhot ovat saatavilla useissa väreissä, kuten pinkki, vihreä, sininen ja musta, joten voit valita suosikkisi! 

Kulhot eri materiaaleista 

Kulhoja on saatavilla eri materiaaleista, joilla kaikilla on omat etunsa. Joitakin suosituimmista materiaaleista ovat keramiikka, melamiini, ruostumaton teräs ja muovi. 

Keramiikkakulhot   

Keramiikka sekoituskulhot ovat paitsi käytännöllisiä sekoittamiseen, myös koristeellisia tarjoilukulhoja pöytään. Koska keramiikka on raskas materiaali, se pysyy tukevasti keittiön työtasolla sekoittaessasi tai vatkatessasi. On tärkeää käsitellä keramiikkaa varovasti, sillä se on altis kolhuille ja halkeamille. 

Melamiinikulhot   

Melamiini on suosittu materiaalivalinta leivontakulhoille, koska ne ovat kevyitä, helppoja puhdistaa ja saatavilla useissa väreissä. On huomattava, että melamiini sekoituskulhoja ei tule käyttää mikroaaltouunissa. Lisäksi melamiinituotteisiin voi ajan myötä kehittyä mattapinta, jolloin niitä ei tule enää käyttää. 

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kulhot   

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sekoituskulhot ovat erittäin kestäviä ja monipuolisia. Ne sopivat erityisen hyvin, jos sinulla on muita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laitteita keittiössäsi. Jos etsit laadukkaita metallisia sekoituskulhoja ruostumattomasta teräksestä, De Buyer, WMF ja Demeyere tarjoavat suuren valikoiman tyylikkäitä vaihtoehtoja. 

Muoviset kulhot   

Muoviset sekoituskulhot ovat kevyitä ja kestäviä, mikä tekee niistä sopivan vaihtoehdon mukaan otettaviksi piknikille tai ystävien luo. Suositut merkit, kuten Brabantia, tarjoavat muovisia sekoituskulhosarjoja kirkkaissa väreissä. 

Kulhosarjat jokaiseen kokoon 

Käytännölliset leivontakulhosarjat tekevät helpoksi valita sopivan kokoisen kulhon kuhunkin sekoitukseen. Valikoimamme sisältää sarjoja sekä pienillä että suurilla sekoituskulhoilla, kaikki huippulaatuisina. Miksi et valitsisi kirkkaanväristä sekoituskulhosarjaa merkiltä RIG-TIG? Tai luo oma sarjasi, joka sopii rustiikkisiin keittiösisustuksiin, käyttämällä merkkien Ernst tai Broste Copenhagen kivikeramiikkakulhoja. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB