ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Alessi

Vuonna 1921 perustettu italialainen merkki Alessi suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ruoanlaittovälineitä, astioita ja sisustusesineitä. Täältä löydät merkin laadukkaat tuotteet.
18 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Alessi – italialaista muotoilua

Vuonna 1921 Giovanni Alessin perustama italialainen merkki Alessi suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ja elegantteja keittiövälineitä ja sisustusesineitä. Alessin tuotteissa käytännöllisyys kohtaa laadun ja kauneuden ja lopputuloksena on sarja tuotteita, jotka tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja kodista viihtyisämmän.

Mitkä merkin Alessi tuotteet ovat suosituimpia?

Merkin laajaan valikoimaan kuuluu paljon erilaisia tuotteita. Löydät merkin valikoimasta esimerkiksi paistinpannuja, kattiloita ja viinipullonavaajia . Valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi Alessi tarjoiluvati, joka tekee juomien ja ruokien tarjoilusta helpompaa, sekä Alessi sitruspuristin, jolla puristat tuoreen sitruuna- tai appelsiinimehun.

Merkin Alessi aterimet ja astiat

Alessi on tunnettu varsinkin merkin eleganteista keittiötarvikkeista, mutta merkin valikoimaan kuuluu myös kauniita astioita. Merkin yksinkertaiset kulhot, lautaset, mukit ja lasit luovat elegantin kattauksen niin arkeen kuin juhlaankin. Viimeistele kattauksesi merkin aterimilla, jotka sopivat kauniisti yhteen astioiden kanssa.

Kodin sisustusesineet merkiltä Alessi

Merkin Alessi valikoimasta löydät myös kauniit kodin sisustusesineet kotisi koristelemiseen. Esimerkiksi merkin seinäkellot sopivat upeasti huoneeseen, kuin huoneeseen.

Alessin designfilosofia

Vuosien varrella Alessi on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen merkkien kanssa ja luonut ihmisiä ilahduttavia ruoanlaittovälineitä, astioita ja koriste-esineitä. Merkin designfilosofia tasapainottelee laadukkaan muotoilun ja ihmisten jokapäiväisten tarpeiden välillä, jonka ansiosta suunnittelutyön lopputuloksena syntyy käytännöllisiä, laadukkaita ja kauniita tuotteita. Alessi haluaa luoda luovia ja kauniita tuotteita ja merkkiä kutsutaankin ”unelmatehtaaksi”.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB