Kai Shun Classic White leipäveitsi kuuluu Kai’n ylelliseen veitsisarjaan ja on täydellinen valinta sekä ammattikeittiöihin että vaativille kotikokeille. Aaltoteräisellä VG-MAX -terällä ja damaskiteräksellä varustettu veitsi leikkaa vaivattomasti kovakuorista leipää. Japanilainen leipäveitsi on suunniteltu laminoidusta vaaleasta Pakkapuusta tehdyllä kahvalla, joka tekee veitsestä mukavan pitää ja kauniin katsella
Hoito-ohjeKäytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.
Teroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.