Leikkaa ja fileoi sekä liha että kala vaivattomasti. Leikkaa ja fileoi liha ja kala kauniisti ja tarkasti Kai Wasabi Black fileerausveitsellä. Kai on yli 100 vuoden kokemuksellaan tunnettu korkeasta laadustaan. Fileveitsessä on 18 cm pitkä, joustava terä korkeahiilisestä ruostumattomasta teräksestä. Veitsen musta kahva on valmistettu polypropeenin ja bambujauheen yhdistelmästä, ja bambun luonnollisten antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se auttaa ylläpitämään optimaalista hygieniaa keittiössä
Hoito-ohjeTeroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.
Käytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.