ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tuotemerkit/Vargen & Thor

Vargen & Thor

Vargen & Thor on ruotsalainen yritys, joka keskittyy luomaan kauniita ja ainutlaatuisia keittiötuotteita, jotka eivät ole pelkästään kestäviä, vaan myös valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Nordic Nestistä löydät laajan valikoiman Vargen & Thorin korkealaatuisia koristeellisia keittiötarvikkeita.
56 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Mikä on Vargen & Thorin tarina? 

Vargen & Thor sai alkunsa unelmasta paremmista ja tyylikkäämmistä keittiötuotteista. Viisi vuotta myöhemmin Vargen & Thorin luomat ja ainutlaatuiset tuotteet tulivat markkinoille. Unelma kauniista tuotteista, jotka on valmistettu viisaista materiaalivalinnoista ja jotka kestävät kovaa käsittelyä, oli tullut todeksi. 

Mikä on Vargen & Thorin suunnittelunäkemys? 

Vargen & Thorin visiona on luoda ainutlaatuisia tuotteita, joita et ole nähnyt missään muualla. Ateria ei ole vain sitä ruokaa, jonka laitat suuhusi, vaan osana on myös paistinpannu, josta ruoka tarjoillaan sekä välineet, joita pidät käsissäsi. Vargen & Thorin välineillä on hyvä paino ja oikea tasapaino kädessä, samalla kun ne täydentävät minkä tahansa pöytäasetelman. 

Mitkä ovat Vargen & Thorin suosituimpia tuotteita? 

Vargen & Thor tunnetaan aterimistaan, syömäpuikoistaan ja keittoastioistaan, joissa on kauniita vasaroituja pintoja. Heidän suosittuja tuotteitaan ovat muun muassa: 

Tarjoaako Vargen & Thor takuun tuotteilleen? 

Kyllä, Vargen & Thor tarjoaa takuun osalle valikoimastaan. 

Voinko pestä Vargen & Thorin tuotteet koneessa? 

Kyllä, kaikki tuotteet paitsi keittiöveitset voi pestä koneessa. Vargen & Thor on suunnitellut kauniita tuotteita, jotka tekevät arjesta helpompaa olemalla astianpesukoneen kestäviä. Suuren aterian kokkaamisen jälkeen voit luottavaisesti laittaa kattilan, paistinpannun ja aterimet suoraan astianpesukoneeseen. Jos olet käyttänyt keittiö- tai vihannesveistä, on parasta pestä se käsin. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB