ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Teekannut

Teekannu nostattaa iltapäiväteen ja perheaamiaisen uudelle tasolle. Täältä löydät klassiset posliiniset teekannut ja modernimmat skandinaaviset vaihtoehdot suosituilta merkeiltä.
133 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
4
Sivu 1/4

Teekannu rentouttavaan teehetkeen

Nosta iltapäivätee uudelle tasolle kauniilla teekannulla. Täältä löydät runsaasti kauniita teekannuja upeissa väreissä, muotoiluissa ja kuvioissa, jotka voivat toimia keskiönä teekattauksessasi. Etsitpä sitten klassista posliinista teekannua tai hieman modernimpaa kannua, löydöt sen varmasti Nordic Nestin laajasta valikoimasta.

Mitkä teekannut ovat suosituimpia?

Valikoimastamme löydät kauniit ja laadukkaat teekannut suosituilta merkeiltä kuten

Teekannut yhteensopivalla astiastolla

Moni teekannu on yhteensopiva tietyn astiaston kanssa. Esimerkiksi Arabia teekannu on yhteensopiva joidenkin Arabian astiastojen kanssa ja Muumi teekannu sopii yhteen tietenkin muumimukien ja -lautasen kanssa. Yhteensopiva teekannu ja teekuppi tekevät teehetken kattauksesta yhteensopivan ja kauniin.

Keraaminen teekannu

Valikoimaamme kuuluu paljon keraamisia teepannuja. Keraaminen teepannu pitää teen lämpimänä pitkään ja kestää hyvällä huolenpidolla käytössä pitkään. Keraaminen teekannu on myös kaunis valinta sillä esimerkiksi merkin Rörstrand kauniin klassiset posliiniteekannut ovat ajattomia ja elegantteja. Myös esimerkiksi Marimekko teekannu on hyvä vaihtoehto, jos haluat hankkia keraamisen teekannun.

Lasinen teekannu

Lasinen teekannu ei usein pidä lämpöä yhtä hyvin kuin keraaminen teekannu, mutta on toisaalta helpompi puhdistaa. Lasinen teekannu on myös erittäin tyylikäs ja moderni vaihtoehto. Täältä löydät kauniita lasisia teekannuja merkeiltä kuten Ernst ja Audo Copenhagen.

Teekannu ruostumattomasta teräksestä

Jos haluat todella kestävän teekannun, on ruostumattomasta teräksestä valmistettu teekannu paras mahdollinen vaihtoehto. Tyylikkäitä teräksisiä kannuja löydät esimerkiksi merkeiltä Georg Jensen ja Le Creuset.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB