ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Ulkokalusteet & Puutarhakalusteet

Ulkokalusteet & Puutarhakalusteet

Täältä löydät käteviä puutarhan ja parvekkeen kalusteita ja parvekelaatikoita. Täältä löydät myös suositut Korbo-korit.
9A ruokapöytä
Öljytty tammi Ø120 cm
1 162 €

SUOSIKKIMME TERASSILLE

76 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
3
Sivu 1/3

Ulkokalusteet & Puutarhakalusteet

Ulkokalusteiden avulla voit luoda henkilökohtaisen ulkomaiseman, joka sopii juuri sinulle ja tyylillesi. Nordic Nestistä löydät laajan valikoiman ulko- ja puutarhakalusteita, jotka voivat tuoda ulkotilaasi ripauksen skandinaavista eleganssia. Nordic Nestistä löydät aurinkotuolit, sekä kaiken puutarhapöydistä ja puutarhatuoleista ylellisiin loungekalusteisiin, jotka voivat muuttaa puutarhasi tai terassisi rentouttavaksi keitaaksi. Ulkokalusteiden valikoimamme sisältää jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Joissakin ulkokalusteissamme on älykkäitä ominaisuuksia, jotka helpottavat niiden mukauttamista tarpeisiisi. Löydät myös huonekaluja eri kokoisina ja värisinä, ja löydät varmasti jotain sopivaa ulkotilaasi.

Mitkä materiaalit sopivat parhaiten ulkokalusteisiin? 

Ulkokalusteita valitessa on tärkeää valita kestäviä ja pitkäikäisiä materiaaleja. Meillä on ulkokalusteita materiaaleissa kuten puu, metalli ja muovi, joten jokaiselle löytyy jotakin. Jos haluat täysin huoltovapaita kalusteita, suositellaan materiaaleiksi muovia ja metallia. Jos taas kallistut puun puoleen, varaudu öljyämään tai maalaamaan tarpeen mukaan. Mitä ikinä valitsetkaan, valikoimamme puutarhakalusteet voivat tarjota monia ihania hetkiä ulkona rentoutumisen sekä aterioiden parissa päivin ja öin! 

Kuinka valitsen oikeat ulkokalusteet puutarhaani? 

Ulkokalusteita valitessa on tärkeää harkita sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Mieti, millaisen ulkoympäristön haluat luoda – haluatko paikan rentoutua vai tilan seurusteluun perheen ja ystävien kanssa? Valitse ulkokalusteet, jotka sopivat tyyliisi ja tarpeisiisi, ja muista täydentää ne ulkovalaistuksella ja muilla koristeilla täydellisen ulkotilan luomiseksi. 

Parhaan mahdollisen ulkokokemuksen tarjoamiseksi voit myös valita täydentää ulkokalusteitasi tyynyillä ja pehmusteilla, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle lisämukavuutta ja -tukea. Tyynymme ja pehmusteemme ovat saatavilla eri kokoisina, värisinä ja kuvioisina, joten löydät helposti yhdistelmän, joka vastaa tarpeitasi.

Kuinka ylläpidän ulkokalusteitani? 

Ulkokalusteiden hyvässä kunnossa pitämiseksi pidemmän aikaa on tärkeää huolehtia niistä asianmukaisesti. Varmista, että puhdistat ulkokalusteitasi säännöllisesti ja säilytät niitä sisätiloissa tai suojakaton alla käyttämättömänä ollessa. Puu- ja rottinkikalusteiden kohdalla voi olla sopivaa käsitellä niitä puuöljyllä tai muulla sopivalla tuotteella suojataksesi niitä kosteudelta ja UV-säteiltä.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB