ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Inspiraatio & vinkit/Vinkit/5 vinkkiä pienen eteisen sisustamiseen
Inspiraatiota pieneen eteiseen, jossa merkin Scandi Living pitkä, kapea ja viihtyisä matto luo tilaa ja kutsuvan tunnelman.

5 vinkkiä pienen eteisen sisustamiseen

Onko sinulla pieni eteinen ja haluatko vinkkejä, miten saat pienestä tilasta kaiken irti? Inspiroidu viidestä vinkistämme, joilla voit sisustaa pienen eteisen ja tehdä siitä järjestelmällisemmän ja kutsuvamman.
Keskiviikko 22. toukokuuta 2024
Jaa artikkeli
Sisusta pieni eteinen - inspiraatiota @moeofswedenilta suurella pyöreällä peilillä, seinäsäilytyksellä ja pitkällä kapealla matolla, joka luo tilaa ja kodikasta tunnelmaa.
Merino villamatto 80 x 250 cm
Luonnonbeige
155 €

PIENEN ETEISEN SISUSTAMINEN - INSPIRAATIOTA & VINKKEJÄ

Eteinen on ensimmäinen asia, joka tervehtii sinua, kun avaat oven. Kutsuvan eteisen luominen on avainasemassa, kun haluat tehdä kodistasi upean ensivaikutelman. Pieni eteinen voi olla ahdas, epäjärjestyksessä tai kapea ja vaikea sisustaa. Meillä on viisi vinkkiä pienen eteisen sisustamiseen - inspiraatiota eteisen järjestämiseen ja vinkkejä, jotka auttavat luomaan viihtyisän sisäänkäynnin:

 1. Peili suurentaa eteistä
 2. Sovita sisustus sävy sävyyn
 3. Tyylikäs ja älykäs säilytys
 4. Kenkä- ja hattuhyllyn yhdistäminen avonaiseen vaatekaappiin
 5. Yksityiskohdat, jotka tekevät eteisestä kodikkaamman

1. SUURENNA ETEISTÄSI PEILEILLÄ

Luonnollinen päivänvalo puuttuu usein pienestä eteisestä, joten peilit ovat täydellinen sisustuksen yksityiskohta, joka leikittelee kaikella saatavilla olevalla valolla. Huolellisesti sijoitettu peili voi heijastaa luonnonvaloa luoden illuusion suuremmasta tilasta, mutta voit myös harkita sijoittaa kynttilöitä tai pöytävalaisimia peilin lähelle luomaan kauniita valoheijastuksia.

Vinkki: Koristele pieni eteinen pyöreällä peilillä. Sijoita se sivupöydälle tai ripusta se hyllyn ylle luodaksesi tasapainon seinälle.

2. KORISTELE SÄVY SÄVYYN, JOTTA PIENI ETEINEN NÄYTTÄISI SUUREMMALTA.

Koristele pieni eteinen yhteensopivalla sävy sävyyn -sisustuksella, tämä auttaa tilaa näyttämään suuremmalta. Yritä välttää sisustamista tummilla väreillä, sillä ne saavat eteisen tuntumaan pienemmältä. Koristele sen sijaan vaaleilla ja ilmavilla väreillä, jotta valon virtaus olisi mahdollisimman suuri ja eteinen näyttäisi suuremmalta.

Vinkki: Ovimattojen ja eteisen maton tulisi olla samansävyisiä kuin muu huone ja oikean kokoisia, jotta ne luovat tilaa ja tekevät eteisestä viihtyisämmän ja kutsuvamman.

Miten sisustaa pieni eteinen - inspiraatiota avoimeen vaatekaappiin ja yhdistettyyn kenkä- ja hattuhyllyyn, jotka tekevät eteisestä järjestelmällisemmän.

Pienen eteisen sisustaminen sävy sävyyn kalusteilla auttaa luomaan illuusion suuremmasta tilasta.

Miten sisustaa pieni eteinen - inspiraatiota @hannesmauritzsonilta, jossa Scandi Livingin pitkä, kapea ja kodikas matto luo tilaa ja viihtyisyyttä.

Seuraa @hannesmauritzsonin esimerkkiä ja sisusta pieni eteinen raikkailla, luonnonvalkoisilla sävyillä, jotta se tuntuisi suuremmalta.

3. INVESTOI TYYLIKKÄISIIN JA ÄLYKKÄISIIN RATKAISUIHIN

Kun sinulla on pieni eteinen, älykkäät säilytys- ja muut käytännölliset ratkaisut voivat helpottaa arkea huomattavasti. Ajattele älykkäästi ja varmista, että hyödynnät seinää luovaan säilytykseen. Tämä Normann Copenhangenin täydellisen fiksu, magneettinen kenkälusikka, roikkuu seinällä, jotta et koskaan hukkaa sitä, tai nämä tyylikkäät ja monikäyttöiset hyllyt String Pocket -sarjasta ja merkiltä Muuto voidaan asentaa haluamallasi tavalla tarpeidesi mukaan. Samoin merkin HAY tyylikkäitä Color Crate -säilytyslaatikoita voidaan käyttää säilyttämään mitä tahansa. Ne sopivat erinomaisesti muun muassa kenkälaatikoiksi vaatekaappiin tilan säästämiseksi tai jonnekin säilyttämään eniten käyttämiäsi tavaroita.

Miten sisustaa pieni eteinen - inspiraatiota @picsbyelleniltä, jossa Muuton pinottu hyllyjärjestelmä tekee eteisestä järjestälmällisemmän ja kutsuvamman.

Vaikuttaja @picsbyellen on koonnut oman hyllynsä Muuton Stacked-hyllyjärjestelmästä. Sen avulla voit rakentaa pieneen eteiseen sopivan hyllyn sen mukaan, millä haluat sen täyttää.

4. HYÖDYNNÄ ETEISEN SEINÄT AVOIMELLA RIPUSTUSTILALLA & YHDISTETYLLÄ KENKÄ- JA HATTUTELINEELLÄ.

Avoin ripustustila ja säilytys pienessä eteisessä saattaa olla paras mahdollinen tilankäyttö, jos suljettu vaatekaappi ei mahdu tilaan. Tässä muutamia vinkkejä, jos haluat avoimen vaatekaapin järjestelmälliseen eteiseen:

 • Yhdistä kenkä- ja hattuhylly
 • Ole luova ja hyödynnä huoneen jokainen nurkka.
 • Laita esille vain kausivaatteita ja tavaroita, joita käytät usein.
 • Pidä kengät järjestyksessä, jotta eteisessä säästyy tilaa.
 • Laita seinälle toiminnallisia koukkuja tai nuppineuloja siistin ja käytännöllisen ilmeen saamiseksi.
 • Rakenna korkeutta pieneen eteiseen, jotta saat tilasta kaiken irti.
Miten sisustaa pieni eteinen - inspiraatiota Essem Designilta eteisen järjestämiseksi avoimella vaatekaapilla ja yhdistetyllä kenkä- ja hattuhyllyllä.

Hyödynnä seinää koristelemalla pieni eteinen kenkä- ja hattuhyllyllä, joka on peräisin merkiltä Essem DesignEssem Design ja teet siitä järjestelmällisemmän.

5. KORISTELE ETEISTÄ YKSITYISKOHDILLA, JOTKA TEKEVÄT SIITÄ VIIHTYISÄMMÄN

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tärkeää sisustaa eteinen yksityiskohdilla, jotka tuovat siihen pienen lisän. Salaisuus pienen eteisen sisustamisessa on sisustaa vain muutamalla esineellä, mutta sellaisilla esineillä, joilla on merkitystä ja funktio:

 • Aseta esille kaunis kori ja täytä se esineillä, joita saatat tarvita tavallisena ulkoilupäivänä, kuten sateenvarjolla tai ostoskasseilla.
 • Luo kaunis siustus suosikkimaljakolla, tuoksukynttilällä ja kulholla, johon voit jättää pieniä tavaroita, kun tulet kotiin.
 • Koristele pieni eteinen viihtyisällä matolla, joka sopii yhteen muun sisustuksen kanssa ja saa pienen eteisen tuntumaan suuremmalta ja kutsuvammalta.

Eteinen on keskipiste, kun sinut toivotetaan tervetulleeksi kotiin - täytä siis eteisesi päivittäin käyttämilläsi tavaroilla ja merkityksellisillä yksityiskohdilla, jotka muuttavat pienen eteisen ilolla ja lämmöllä sinut tervetulleeksi toivottavaksi sisäänkäynniksi.

Miten koristella pieni eteinen - inspiraatiota @our_home_livingilta Skandinaviskin tuoksukynttilöillä ja tuoreilla kukilla kauniissa maljakossa, jotta eteisestä tulisi kutsuvampi.

Tee eteisestäsi kutsuvampi ja viihtyisämpi koristelemalla pieni eteisesi käyttämällä tuoksukynttilöitä, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi miellyttävällä tuoksulla ja maljakolla tuoreita kukkia - kuten täällä @our_home_livingissä.

Pienen eteisen sisustaminen - inspiraatiota merkiltä KORBO tyylikkäällä ja käytännöllisellä sateenvarjotelineellä, joka tekee eteisestä järjestelmällisemmän.

Aseta esille tyylikäs ja käytännöllinen sateenvarjoteline, kuten esimerkiksi Korbo sateenvarjoteline merkiltä Korbo, jotta vieraat voivat lainata sitä sateen sattuessa, kun he lähtevät kotiin.

MINI OPAS PIENEN ETEISEN SISUSTAMISEEN

 1. Mieti eteisesi tarpeita ennen kuin aloitat sen sisustamisen.
 2. Säilytä eteisessä vain kausivaatteita ja -kenkiä.
 3. Sisusta eteinen harkituilla kalusteilla, jotta eteinen olisi järjestyksessä.
 4. Sovita kalusteet huoneen kokoon, onko eteisesi kapea? Sisusta huoneeseen sopivalla kapeammalla ja pidemmällä hyllyllä.
 5. Sijoita eteiseen peili, jotta eteinen näyttää suuremmalta.
 6. Yhdistä kenkä- ja hattuteline seinien hyödyntämiseksi.
 7. Koristele eteinen matoilla, jotta eteinen olisi viihtyisämpi.
 8. Koristele sävy sävyyn, jotta eteinen näyttäisi suuremmalta.
 9. Hyödynnä jokainen nurkka ja kolo älykkäillä, monikäyttöisillä kalusteratkaisuilla.

Toivottavasti sait inspiraatiota siihen, miten sisustaa pieni eteinen, vinkkejä siihen, miten luoda eteiseen tilaa, ja inspiraatiota viihtyisän eteisen luomiseen!

Valokuvat: @catarinaeldana, @picsbyellen, @moeofsweden, @our_home_living, @wohnfuehlen_mit_stil, @hemmahosfalk, @hannesmauritzson, KORBO, Essem Design, ferm LIVING, HAY

Linnéa Axelson
Kirjoittaja

MITEN SISUSTAA PIENI ETEINEN

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB