ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/ferm LIVING

ferm LIVING

ferm LIVINGin tuotteissa yhdistyvät klassinen muotoilu ja graafiset elementit. Tuotteet on valmistetaan rakkaudella ja niissä käytetään kestäviä materiaaleja.

125 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
4
Sivu 1/4

Tanskalainen sisustus ferm LIVING 

ferm LIVING on brändi, joka täytyy ottaa huomioon. Lyhyessä ajassa he ovat nousseet yhdeksi Tanskan johtavista suunnittelun ja sisustuksen valmistajista. Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa mattoja, huonekaluja ja ruukkuja skandinaavisella muotoilulla, usein mielenkiintoisilla graafisilla piirteillä. 

Mikä on ferm LIVING tarinan taustalla?  

ferm LIVING tarina alkoi vuonna 2005, kun Trine Andersen perusti graafisen suunnittelutoimiston. Läpimurto tapahtui jo seuraavana vuonna, kun hän lanseerasi ensimmäisen tapettikokoelmansa. Trine oli etsinyt pitkään sitä täydellistä graafista tapettia, mutta ei voinut löytää sitä mistään, joten hän otti asian omiin käsiinsä. 

Menestys oli taattu, eikä kauan sen jälkeen valikoimaan oli lisätty tuotteita koko kotiin. 

Mikä on ferm LIVING suunnittelunäkemys?  

ferm LIVING suunnittelunäkemys on tarjota hyvin suunniteltua sisustusta, jotta voit luoda aitoa ja viihtyisää kotia. He uskovat tarjoavansa tuotteita klassisessa tyylissä, joihin on vaikea, ellei mahdoton, kyllästyä arjen tilanteissa. 

Miten ferm LIVING käsittelee ympäristö- ja kestävyyskysymyksiä?

ferm LIVING työskentelee jatkuvasti ympäristöystävällisemmän sisustuksen kehittämiseksi. Esimerkkinä tästä on Way-sarja, jonka matot ja tyynyt on valmistettu ympäristöystävällisestä kierrätetystä polyesterimateriaalista, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. 

Mistä materiaaleista ferm LIVING sisustus on valmistettu?  

Sisustus on usein valmistettu puusta, nahasta, bambusta ja muista luonnollisista ja kestävistä materiaaleista, joita käsityöläiset ovat käyttäneet vuosikymmeniä. Nämä materiaalit antavat kodillesi lämpimän ja kotoisan tunnelman, joka sopii hyvin sekä boheemiin että pelkistettyyn skandinaaviseen tyyliin. 

Sisusta ferm LIVING tuotteilla sekä sisällä että ulkona  

ferm LIVING sisustus on suunniteltu kestävistä materiaaleista, ja se sopii kaikkiin arjen tilanteisiin ja ympäristöihin. Monet ruukuista on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä ja kivitavarasta, mikä tekee niistä täydellisiä parvekkeellesi tai terassillesi. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB